Mies kauhajoki

Milf datoer..

Eroottisia kertomuksia suihinotto vinkkejä

Jaana avasi jalkojen välin hiukan arastellen. Mieleni teki jatkaa kouristelevan vaimoni panemista dildolla, mutta jätin dildon sisän ja nousin itse ylös tarjoamaan kovaa munaani vaimon suuhun. Pertti hymyili mutta jatkoi tuntui kuin ei mitän olisi tapahtunut. Miehet kiihottivat niin paljon että oli aivan pakko samalla hiplata itseän. Olisin voinut tulla nopeasti, mutta pätin pysähtyä ja kuiskasin vaimoni korvaan että kokeillaanko jotain uutta? Ei muuta kuin vaatteet pois. En olisi ikinä kuvitellut että joskus pilluani nuolee nainen. Lue loppuun tammikuu 3, 2017, olin iltaa istumassa edesmenneen ystäväni ex-vaimon kanssa. Lue loppuun tammikuu 3, 2017, olin houkutellut erässä messu tapahtumassa tapaamani nuoren todella kaunis vartaloisen naidun naisen Janikan kanssani mökilleni ja sain hänet antautumaan rakastelun. Jos teillä on rahat mukana niin otan teiltä suihin. No, jos kerran sitä haluat niin kyllä minä voin suostua. Paikalla oli Heidi, Liisa, Maisa, Johanna, Jaana ja minä Lotta. Minä toivuin ensimmäisenä kysymyksestä. Sitten levitin pillua sormilla niin että kostea liha tuli näkyviin. Vielä muutama nuolaisu klitoriksesta ja sitten Heidi oli valmis siirtymän Jaanan luo. Olimme yhdessä Pertin kanssa hänen luokkansa kanssa laivaristeilyllä. Voin kertoa että Heidillä oli todella hauskaa.

Eroottisia Tarinoita Eroottisia: Eroottisia kertomuksia suihinotto vinkkejä

Olin aivan räjähdyspisteessä ja käskin vaimoani jatkamaan loppuun asti. Homma ei edennyt aivan tavallisesti. Loistavaa, eikös sitten aloiteta jatkoi Heidi.

Eroottisia Tarinoita Suihinotto: Eroottisia kertomuksia suihinotto vinkkejä

Eroottisia Tarinoita Eroottisia Novelleja. 11 torstai Lok 2018. Posted by eroottisia-tarinoita in Aah kuumaa (Sekalaiset tarinat bdsm, Bi, Fetissi, Ikäero, kuumia seksilinkkej.

0 Svar till “Eroottisia kertomuksia suihinotto vinkkejä”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *